Villars Hospitality Management School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VHMS richt zich op de kern behoeften van de hospitality service-industrie. Het concentreert zich op het aanbieden van klanttevredenheid perfectie in alle gebieden. De studenten zullen leren hoe de operationele uitdagingen waarmee zij geconfronteerd zal worden beheersen. Na afronding van het programma, zal dit ontwikkelingsproces ze uit te rusten met alle nodig om te werken op het hoogste eind van de luxe-industrie vaardigheden.

Wat maakt ons uniek?

VHMS levert de beste, Zwitserse kwaliteit gastvrijheid onderwijs in Villars, een baanbrekend toeristenoord met meer dan 150 jaar ervaring in gastvrijheid. De uitstekende locatie en het innovatieve leermethoden van onze programma's maakt VHMS de perfecte keuze om je carrière in hospitality management te beginnen.

Slechts een uur en een half van de internationale luchthaven van Genève, Villars is een locatie van een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. U zult genieten van een prachtige kwaliteit van het leven, frisse lucht, uitzicht op de bergen en een enorme hoeveelheid van de zomer en winter outdoor-activiteiten. Onze faculteit leden zijn allemaal professioneel actief, het geven van inzicht in de huidige internationale wereld van hospitality management, alsmede toegang tot een wereldwijd professioneel netwerk. Je zult in staat om te profiteren van de uitstekende stagemogelijkheden te nemen aan een locatie die een aantal van de beste kostscholen in de wereld herbergt.

Milieuvriendelijk

VHMS is een model in duurzame ontwikkeling.

Uitstekende kans op een baan

95% van de Hospitality Management Afgestudeerden zijn ingehuurd binnen 3 maanden.

professioneel Faculteit

De Europese en Amerikaanse professoren met top-beheer werkervaring van meer dan 20 jaar.

wereldwijde netwerk van alumni

Meer dan 3000 afgestudeerden wereldwijd werken.

geaccrediteerde programma's

Internationaal erkende diploma (GBS).

Swiss Quality Education

Swiss educatieve excellentie met een internationale oriëntatie.

programma's op maat

Op maat gemaakte schema waardoor maximale flexibiliteit voor het combineren van cursussen en stages.

Global Campus Network

Spannende doorstroommogelijkheden tussen onze GBS campussen wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

BBA In Hospitality Management

Campus Voltijd 3.5 jaar September 2018 Zwitserland Genève

De BBA in Hospitality Management heeft tot doel een gedetailleerd inzicht van de klantenservice en zakelijke behoeften te voorzien, zoals human resources en financiën. [+]

Het leerplan biedt een diepgaand begrip van management, marketing en accountmanagement controlling. U leert over de toepassing ervan op de generieke functies van frontoffice, housekeeping, voedsel en drank en diplomatie en de impact op de essentiële sectoren die een aanvulling vormen op het bedrijf.

Belangrijkste punten van ons programma

Swiss Quality Education - wij bieden een exclusieve en bevoorrechte opleiding in een stabiele omgeving, geïnspireerd door het Zwitserse leerideaal.

Geïntegreerd onderwijs - We bieden een goede mix van 50% theorie en 50% oefening om sterk leren te verzekeren

Gecombineerde instelling - We profiteren van de onderwijsexpertise en ervaring van de Geneva Business School en zijn 9 wereldwijde campussen.... [-]